Rive Gauche

Quai Notre-Dame, nr. 37
7500, Tournai
+32 (0) 69 35.47.36 Frans Add to Cart 
Commercial Descriptions

Ontspannen sfeer, brasseriegerechten en competitieve prijzen. Drie doorslaggevende argumenten van een superactieve eigenaar. Vincent Derbaudrenghien begrijpt gehaaste mensen. Speciaal voor hen heeft hij een “expresbediening” in het leven geroepen waarbij de wachttijden beperkt worden tot maximum 10 minuten. Grillades, opgediend op een houten plankje, zijn de specialiteit van het huis. Ruime keuze : gamba’s, ribbetjes, andouillettes en alle mooie stukken rundvlees. De chef-kok selecteert zelf de karkassen en koopt rechtstreeks aan in de slachthuizen. Het betreft runderen, en meer bepaald koeien, afkomstig van kleine fokkerijen, die gezond werden gefokt en waarvan het rijpe en doorregen vlees heerlijk smaakt. Aanraders : de aan tafel bereide steak tartare en de ruime keuze aan slaatjes.

Photos
Videos
Choose Distance
Hide Map